Storylog dag 2

Scriv

Började direkt på morgonen. Det tog lite tid att komma i ordning – jag hade lovat mig själv en ostörd halvtimma, men jag lät den brytas av. Diskplock. Telefonsamtal. Mejl, andra mejl, leta efter saker, Facebook, telefonsamtal, plocka fram grejor för nästa, så mycket viktigare arbetsuppgift …

Kan det kallas prokrastinering? Absolut. Men däremellan satt jag faktiskt stilla och skrev. En del av ett avsnitt i kapitel 2, som jag skriver om helt, därför att jag har ändrat på den ordning i vilken saker händer i BaSN-boken och därför behöver helt ny text. Kanske kan man säga att jag skrev en fjärdedel av kapitel 2, om man tänker sig att kapitel 2 också ska vara ett kort kapitel.

Har inte bestämt om personbeskrivning borde bli en något större del av kapitel 2. Jag tror att jag ska testa att skriva loss lite personbeskrivning i den miljö där mina huvudpersoner befinner sig just nu, och se om det vill komma med i historien.

Scrivener både hjälper mig, och bromsar lite ibland (för jag har inte lärt mig alla funktioner, klickar fel och muttrar då och då).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s